• mkb_verzekeringen


MKB verzekeringen Jansen

Zakelijke verzekeringen

Doelgericht ondernemen

 
Als ondernemer bent u dagelijks met uw bedrijf bezig. Ondernemen en risico’s zijn met elkaar verbonden. Toch kan er ook schade ontstaan die u financieel in problemen kan brengen. Kunt u deze risico’s zelf dragen of dekt u deze af? Wij adviseren u hier graag over. Zo kunt u rustig door uw doelen te bereiken.

“Afspraak maken”

Uw voordeel

Veel ondernemers beseffen dat een goede dekking van de risico’s van groot belang is. Maar vaak ontbreekt het hen aan tijd en kennis om de juiste keuzes te maken. Wij geven uw deskundig advies, hoe u risico’s kunt beheersen. Zo nodig hoe u er zich tegen kunt verzekeren, tegen de laagst mogelijke kosten. Ook door preventie maatregelen beperkt u uw risico en bespaart u direct premie.
En gaat het een keer fout…dan dragen we zorg voor een goede oplossing en efficiënte afhandeling van het schadetraject. Zodat u uw tijd en energie in uw bedrijf kunt steken.

Persoonlijke verzekeringen

Wij bieden ook een breed palet persoonlijke verzekeringen, gericht op uw bedrijf. Dat is wel zo efficient, met één telefoontje zijn al uw zaken geregeld. Dan is die nieuwe bedrijfswagen direct verzekerd.
Samen komen we tot de beste oplossing, van preventie, bewust zelf risico’s nemen tot het zo nodig verzekeren van risico’s.

Zakelijke verzekeringen

Wij bieden naast verzekeringen van uw bedrijfspand, inventaris, beroepsaansprakelijkheid, ongevallen, transport of rechtsbijstand, ook arbeidsongeschiktheid. Voor een overzicht naar de diverse zakelijke verzekeringen klikt u hier naar de polisvoorwaarden van onze zakelijke verzekeringen. Maar handiger is nu een vrijblijvende afspraak te maken zodat we samen met u tot de best passende oplossing komen.

Afspraak maken

Bel mij terug
Polisvoorwaarden
Schade melden
Wijziging doorgeven
 
Tjepko Jansen

Tjepko Jansen

Erkend verzekeringsadviseur met ruim 20 jaar ervaring
Verstand van zaken! Specialisatie in agrarische en MKB sector
Doelgericht beheer en betrouwbaar advies
Persoonlijk en betrokken aanpak
 

06 – 21 14 43 76
e-mail: t.jansen@tjepkojansen.nl
Balthasar Bekkerwei 70, Leeuwarden

Tjepko Jansen LinkedIn

aangesloten bij:
logo_RAiAlogo_FGD KiFiD_logo AFM_logo